Doneer nu

Select Payment Method
Personal Info

SheDecides

1
Doneer nu

Donation Total: €25

Samen kunnen we meisjes en vrouwen wereldwijd een betere toekomst geven!

Met jouw donatie krijgen zij seksuele voorlichting, anticonceptie en veilige abortuszorg. Voor €25 help je al 4 Keniaanse vrouwen aan een veilige abortus.

Jouw donatie wordt toegekend aan het Reproductive Health Network Kenya (RHNK). Zo zorgen SheDecides en Rutgers ervoor dat:

  • Vrouwen en meisjes seksuele voorlichting krijgen
  • Voorbehoedsmiddelen voor iedereen beschikbaar zijn 
  • Abortusartsen opgeleid worden & juridische bijstand krijgen

Dankzij de donaties van 2018-2020 heeft RHNK ruim 120.000 meisjes en vrouwen geholpen met een veilige abortus! Van hen werden ruim 67.000 vrouwen en meisjes geholpen met de abortuspil. 55.000 vrouwen besloten de zwangerschap door een chirurgisch procedure te beëindigen. Bovendien besloot ruim 60% van de vrouwen na de abortus een volgende (ongewenste) zwangerschap te voorkomen door een voorbehoedsmiddel te gaan gebruiken.” Help vrouwen en meisjes zelf te beslissen over hun lijf en hun leven. Doneer nu!

Gegarandeerd: het geld belandt waar het hoort

Select Payment Method
Personal Info

SheDecides

1
Gegarandeerd: het geld belandt waar het hoort

Donation Total: €25

Logo CBF

Het geld dat je via deze site (of via internetbankieren) aan SheDecides doneert wordt beheerd door Rutgers, een Nederlandse organisatie gericht op seksuele gezondheid en reproductieve rechten en werkzaam in 18 landen wereldwijd (www.rutgers.nl). Rutgers is in bezit van het CBF-keurmerk voor goede doelen.